Hos ITSecurity udvikler vi software og hjemmesider til en lang række af virksomheder. Softwaren udvikles ofte som en del af en komplet digitaliseringsproces for virksomheden, kan fx være time-registrering, CRM, lagerstyring m.m. I kombination med en ny hjemmeside leverer vi også ofte en komplet marketing pakke, bestående af Google Adwords, søgeoptimering og SoMe løsninger. Oftest kombineres dette med ERP systemet, så alt data opsamles og synliggøres via MicroSoft Power BI.

Vi hoster naturligvis også gerne dit website i Danmarks mest sikre hosting-center.

Software og Udvikling


ITSecurity udvikler vi software, der ofte er en del af en komplet digitaliseringsproces for virksomheden. Det kan eksempelvis kan være time-registrering, CRM, lagerstyring, produktbestillingssystemer m.m. Med en unik software pakke, der er tilpasset og udviklet netop til din virksomhed og jeres behov, opnår i et bedre dataflow og interne optimeringer.

kode.jpg

Website og E-shop


Uanset hvilke mål du har med dit website eller din e-shop, så hjælper ITSecuritys webteam dig med at udvikle og implementere den rigtige løsning. Vi kan også hjælpe dig med din virksomheds digitale strategi og positionering online.

drinx_hjemmeside.png

Udvikling af Website


ITSecurity behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering, analyse og statistik via Google Analytics og support. Det betyder, at du altid får en løsning, der er tilpasset de udfordringer og behov, din virksomhed har.

hjemmeside_itsecurity.jpg

ERP løsninger


ITSecurity udfører også komplet integrering mellem ERP systemer som fx Microsoft NAV og webshops, så data flyder "live" mellem systemerne. Derved opdateres produkterne "live" på websitet ved prisrettelser, antal på lager osv.

IT_Security_200618_00022_effect.jpg

Søgeoptimering


Det er vigtigt, at du løbende optimerer dit website, så søgemaskinerne prioriterer dit website frem for de andre. Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper dig med at få større trafik til dit site, hvilket er det første skridt på vejen til at få nye kunder.

shutterstock_1088251700.jpg

Adwords Annoncering (SEM)


Synlighed på Google, er vejen til nye kunder. Google Adwords er en helt unik annonceringsform, der giver omgående synlighed og positionering. Adwords hjælper din virksomhed med at annoncere jeres annoncer direkte mod den ønskede målgruppe. 

shutterstock_1022350030.jpg

CMS System


Vi er eksperter i Umbraco CMS og behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering og support. Umbraco CMS er Open Source. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at betale licens for selve softwaren.  Du betaler udelukkende for installation, design og implementering.

website-cms.png

Send besked