Special udviklet software, er ofte en del af en digitaliseringsproces for virksomheden. Det kan eksempelvis kan være software til tidsregistrering, CRM, lagerstyring, eller software der overvåger processer m.m. Med en software der er udviklet netop til din virksomhed og jeres behov, opnår i et bedre dataflow og optimering af interne processer.

Et par eksempler:
For stor produktionsvirksomhed har vi udviklet tidsregistrering- og produktionsstyringssoftware, der er tilpasset slutbrugeren i produktionen, inkl integration til Navision og Dataløn. På fabrikken er der opstillet 15 stk toutch skærme, hvor medarbejde vælger processer og opgaver. Produktionsdata og færdigmelding af opgaver sker gennem vores software, der sender data til Power BI, så produktionen kan følges "live" på storskærme. 
Læs om tidsregistrering her

Til en stor entreprenør har vi udviklet software, der giver et overblik af opgaver, personel og maskiner med mulighed for at filtrere på igangsatte opgaver, afsluttede opgaver m.m., inkl integration til Navision. Dette software har indbygget tidsregistrering og direkte opkobling til Bluegarden og Dataløn. 

For Flytteforretningen har vi udviklet et kompet software, der kan holde styr på alle igangværende opgaver, personel, tilbud og udlejede bokse til opbevaring af kunders inventar. Alt dette styres fra vores software, der "live" sender data til og fra Navision. 

Samtidig ser vi på hele datakæden gennem forretningen, og hjælper med optimeringer. Ved at synliggøre produktionsdata i software løsninger, opnår virksomheden en langt større værdi og optimering af interne processer. Dette kan evt vises på dashboards i fx Microsoft Power BI.

Når hele datakæden er visualiseret integreres software med ERP systemet, så alt data efterfølgende kan opsamles og synliggøres fx via Microsoft Power BI.

Synliggørelsen af data gennem et system, hvor man kan trække "live data" ind, bidrager til forståelsen af produktionsforbedringer, interne optimeringer og synliggørelse af økonomiske nøgletal.

Kom godt i gang med Software og Udvikling

Send besked