Hos ITSecurity udvikler vi software, der ofte er en del af en komplet digitaliseringsproces for virksomheden. Det kan eksempelvis kan være time-registrering, CRM, lagerstyring, produktbestillingssystemer m.m. Med en unik software pakke, der er tilpasset og udviklet netop til din virksomhed og jeres behov, opnår i et bedre dataflow og interne optimeringer.

For produktionsvirksomheder udvikler vi ofte timeregistreringssoftware og produktionsstyringssoftware, der er tilpasset slutbrugeren. Samtidig ser vi på hele datakæden gennem forretningen, og hjælper med optimeringer. Ved at synliggøre produktionsdata i software løsninger, opnår virksomheden en langt større værdi og optimering af interne processer. Dette kan evt vises på dashboards i fx Microsoft Power BI.

Når hele datakæden er visualiseret integreres software med ERP systemet, så alt data efterfølgende kan opsamles og synliggøres fx via Microsoft Power BI.

Synliggørelsen af data gennem et system, hvor man kan trække "live data" ind, bidrager til forståelsen af produktionsforbedringer, interne optimeringer og synliggørelse af økonomiske nøgletal.

Kom godt i gang med Software og Udvikling

Send besked