Søgeoptimering af website

Det er vigtigt, at du løbende optimerer dit website, så søgemaskinerne prioriterer dit website frem for konkurrentens. Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper dig med at få større trafik til dit site, hvilket er det første skridt på vejen til at få nye kunder. Med vores webløsninger sørger vi for, at din hjemmeside er teknisk søgeoptimeret, så den overholder Googles retningslinjer. Søgeoptimering tænkes ind i opbygningen vores websites, så den efterfølgende søgeoptimering giver lettere og bedre resultater. Det er en vigtig del af hele den digitale strategi. Læs mere om digital strategi og Adwords annoncering

Vi afholder altid et månedligt møde med vores kunder "face-to-face", så vi får dokumenteret fremdriften og sikret optimalt samarbjede. 

Inden vi udfører søgeoptimering af dit website, udfører vi altid en trafikanalyse og en søgeordsanalyse. Optimeringer af trafik udfra bestemt værdiskabende ord/sætninger er det vigtigt, så vi sikrer at det er de rigtige besøgende vi får ind på hjemmesiden. Søgeoptimeringen udføres oftest i forbindelse med Google Adwords annoncering og/eller Facebook annoncering, da man i kombinationen af disciplinerne altid opnår de bedste resultater.

Vi afholder altid et månedligt møde med vores kunder, så vi får dokumenteret fremdriften og sikret optimalt samarbjede. 

Kom godt i gang med Søgeoptimering

Send besked