Kontorrobotternes indtog

RPA, Robotic Process Automation, de såkaldte kontorrobotter, kan lyde som en kompliceret og endda lidt utryg størrelse. Men faktisk er fremgangsmåden ganske enkel og kan med stor garanti frigøre både tid og ressourcer i din virksomhed.

Hvad er RPA?

RPA er en robot der kan hjælpe med at aflaste medarbejde for ensformige og monotome arbejdsopgaver. Robotten kan manuelt aktiveres af en medarbejder til at udføre automatiserede opgaver indenfor afdelinger der eksempelvis arbejder i ERP systemer, så som økonomi, regnskab eller HR. Dette omhandler lønindberetning, indhentning af data fra et dokument, overførelse af informationer eller udsendelse af rykkere og meget andet. Robotterne kan operere på tværs af systemer og dokumenter, hvilket vil sige at trivielle og banale opgaver nu nemt løses ved tryk på én knap, således dine medarbejdere får mere tid til at fokusere på deres vigtige arbejde.

Robotterne kan udføre bestemte handlinger på bestemte tidspunkter, eller som følge af en handling der trigger den. En RPA kan eksempelvis sættes til at overvåge priser på varer og aktier og endda foretage et køb når prisen er lav, eller sælge når aktien er fastsat. Disse funktioner kan automatiseres – også selvom handlingen foregår bag et log in. Skulle der opstå et problem eller en fejl, vil en ansvarlig bliver notificeret, som derefter kan gå ind og træffe en manuel beslutning.

Hvorfor vælge RPA?

RPA er en meget fordelagtig løsning på mange af de administrative opgaver som mange af virksomhedens afdelinger sidder med. Det eneste det kræver er en Windows installation med adgang til de nødvendige programmer som robotten skal operere i.

5 fordele ved at anvende softwarerobotter til manuelt arbejde:

  1. Løser jeres opgaver fejlfrit – hver gang
  2. Er billige at anskaffe og vedligeholde
  3. Giver frie hænder til at fokusere på de områder der er værdiskabende for jer
  4. Er nemme at tilpasse efter jeres behov
  5. Overtager det trivielle arbejde

Kom godt i gang med Robotic Process Automation

Er du interesseret i hvordan RPA kan forbedre arbejdsprocesserne hos din virksomhed? Så kontakt os i dag og lad os lægge en konkret plan for hvordan vi sikrer din virksomhed vækst ved hjælp af kontorobotter.

Send besked