Oplev potentialet i Microsoft Power BI

Hvordan finder du nøgletallene, der danner grundlaget for forretningskritiske beslutninger? Indkalder du medarbejderne, og drøfter strategi ud fra sidste måneds salgstal og økonomiopgørelser? Vil det ikke være lettere bare at se på et dashboard?

Regnskab er en opgørelse af historiske data, hvor økonomistyring er planlægning af fremtidens virksomhed, og det er her Microsoft Power BI har sin styrke. Med en gennemarbejdet Business Intelligence løsning, får du muligheden for, at se alle tal i ”real-time”. Microsoft Power BI giver dig mulighed for at udnytte forretningspotentialet fuldt ud med en brugervenlig løsning, der sparer meget tid, og opdaterer med et enkelt klik. Sammenkøring af data fra bl.a. din ERP-løsning, tidsregistrering, salgsstatistikker og fra marketing kan udgøre en værdifuld viden i én løsning.

 

Du får en hurtig indsigt og overblik over din virksomhed, således du kan analysere, overvåge og træffe hurtigere beslutning på baggrund af fakta og data. 

Power BI Dashboards

Dine ansatte kan tage beslutninger ud fra ”real-time” data og det styrker din forretning. Det styrker samarbejdet på tværs af afdelinger og teams, når data er tilgængelige og valide. Gårsdagens tal og data, er allerede forældet men kan bruges som sammenligningsgrundlag for beslutningerne, der skal tages i morgen.

Regnskab er en opgørelse af historiske data - økonomistyring er planlægning af fremtiden.

Opsætningen af KPI’er for hver enkelt afdeling, team, eller forretningsområde kan blive synliggjort på storskærm. Relevant data, opdelt på personniveau. Mulighederne er uendelige, men vigtigst af alt er, at det giver dig overblik på performance for hver proces, hver medarbejder osv., og det styrker din position i markedet. Hvis du vil læse mere om fordelene Microsoft Power BI, klik her.

Kom godt i gang med Microsoft Power BI

Ring til os eller udfyld formularen herunder, og få en uforpligtende snak om en Power BI løsning til din virksomhed

Send besked