CMS Systemer

Stå stærkere i kampen om dine kunders opmærksomhed med en veludført og professionel hjemmeside, der både er kompatibel med diverse mobil- og tabletformater. For at skabe opmærksomhed omkring dit brand, ydelser og budskaber er det nødvendigt at være synlig på nettet, uanset størrelse, formål og branche. En ny hjemmeside kan virke, som en uoverskuelig proces, hvor mange forskellige spørgsmål kan opstå; Hvilke farver skal vi vælge? Hvordan kommer vores identitet til syne i designet? Hvordan skal opstillingen af menuen være? En ny hjemmeside kan med det korrekte design spille en afgørende rolle for din virksomheds position på markedet. Hos ITSecurity behersker vi hele processen fra strategisk forretningsindsigt til implementering. Det betyder, at du altid vil få den løsning, der er tilpasset de behov, din virksomhed har. 

Skræddersyede løsninger

Ingen virksomheder, og dermed ingen websites, er ens. For at få det optimale website, er det derfor vigtigt, at man finder den korrekte løsning. Hos ITSecurity tager vi os god tid til at sætte os ind i virksomhedens behov og finder ud af hvordan vi bedst muligt kan løfte din virksomhed, med udgangspunkt i den konkrete situation. Vi spørger altid ind til, hvem din målgruppe er, og hvad du ønsker at opnå ved at være til stede online. Alt afhængig af hvad du fremhæver som dit primære mål, hjælper vi dig med at realisere det i form af en webløsning, der er udviklet efter din virksomheds behov. Vi koder din hjemmeside helt fra bunden, ud fra et design skræddersyet præcis til din virksomhed, hvor du som kunde er med hele vejen. Vi har stor erfaring med at levere driftsikre hjemmesider, webshops samt avancerede bestillingssystemer, udviklet af vores professionelle udviklere.

Website og E-shops

Ønsker du at øge omsætningen i din e-shop, er det vigtigt at prioritere og værdisætte optimeringsmulighederne gennem en analyse af websitet og e-shoppen. Analysen, som vi udarbejder, vil vise hvilke områder, der vil give størst effekt og bedst resultat. Uanset hvilke mål du har med dit website eller din e-shop, så hjælper vores udviklere dig med at udvikle og implementere den rigtige løsning.

E-shops kan optimeres på mange måder og ofte er det en kombination af tekniske, funktionelle og visuelle ændringer vi udfører. Er betalingsflowet opbygget så det inspirerer til merkøb? Er det lavet, så kunden føler sig tryg ved at handle? Bare for at nævne nogle få muligheder. 

Fakta frem for fornemmelser

Vi optimerer din forretning på baggrund af en grundig analyse af virksomhedens nuværende løsning og markedssituationen. Dermed opnår vi et solidt fundament for optimering af din forretning og dit website – og samtidig dialogen med dine kunder. Analysen vil også hjælpe i optimering af interne arbejdsgange, produkttilgængelighed og lagersituation. Efter analysen opsætter vi målsætninger og udarbejder en strategi for din virksomhed, og hvordan vi bedst kan hjælpe din forretning med at vokse.

 

24 timers support 365 dage om året

Når din hjemmeside går i luften, er det vigtigt, at du efterfølgende holder den opdateret med nye tekster, billeder og nyheder, således dine kunder altid ser et frisk billede af din virksomhed. Hos ITSecurity overvåger vi din hjemmesides drift 24 timer i døgnet. Det betyder, at vi kan mindske nedetiden til et minimum, således I altid er åbne over for nye kunder. I værste fald kan nedetid nemlig betyde, at du mister en ny potentiel kunde.

Helhed i din løsning

Hos ITSecurity udvikler vi en bred vifte af løsninger fra web-strategi til webapplikationer, e-shops og mobilsites. Alt er funderet i en digital kommunikationsstrategi og tilpasset dit behov. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i at understøtte din forretning. Derfor får du et produkt, der er skræddersyet til din forretning med bedre resultater til følge.

Vores dygtige udviklere er certificerede på højeste niveau i Umbraco CMS, hvilket er jeres garanti for kompetent rådgivning og vejledning, samt fejlfri kodning af jeres nye hjemmeside eller web-løsning.

Hvad er et CMS-system?

Et CMS-system er den platform, der anvendes til din hjemmeside, når du skal tilføje og redigere i dit online indhold. CMS er en forkortelse af Content Management System, der løst oversat betyder et indholdsstyrings- og vedligeholdelsessystem. Med andre ord er et CMS-system et stykke software til at organisere, redigere, udgive og lette samarbejdet med at oprette dokumenter og anden information, der håndteres af en enkeltperson eller en gruppe. Systemet kan tilgås fra hvilken som helst internetbrowser, hvor som helst i verden, hvorfor CMS tilbyder stor fleksibilitet og samarbejdsmuligheder på tværs af mange afdelinger. Typisk har et CMS-system stor brugervenlighed, og kan altså anvendes af alle uden den store IT-erfaring.

IT_Security_120419_00206.jpg shutterstock_1031110966.jpg

Skab værdi på bundlinjen med det rigtige system

Der findes rigtig mange forskellige CMS-løsninger på markedet, hvorfor det er vigtigt at vælge den løsning, der netop understøtter jeres digitale behov, og som samtidig er nemt, hurtigt og overskueligt at arbejde i.

Vi benytter os af Umbraco CMS, som vores udviklere er certificerede i, hvilket giver os status som Umbraco Partner. Umbraco er et danskudviklet CMS-system og bruges blandt andet af Fortune 500 virksomheder så som Microsoft, Amazon og JP Morgans Chase samt organisationer som Unicef og Amnesty. Umbraco CMS er i høj grad skalerbart, hvorfor det både anvendes af de største virksomheder verden over, såvel som SMV’er og nystartede virksomheder. Med mere end en halv million websites i luften er Umbraco verdens største og hurtigst voksende CMS på Microsofts platform. Dette skyldes blandt andet opbygningen af CMS-platformen, hvor udviklerne nemt og hurtigt kan lave ændringer og tilpasse platformen til at imødekomme nutidens forbrugeres konstant, ændrede digitale adfærd.

Vi er eksperter i Umbraco CMS og behersker hele processen fra implementering til support. Når der skal udvikles websites, handler det om at organisere og lette arbejdet med at oprette, opdatere og gemme dokumenter, filer, billeder med mere. Umbraco CMS er udviklet til at kunne klare selv de største og mest detaljerede løsninger, men alligevel er det så enkelt og brugervenligt, at du selv kan redigere jeres website uden at besidde en større teknisk ekspertise. 

 

 

Ingen binding

Umbraco CMS er Open Source. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at betale licens for selve softwaren. Du betaler udelukkende for installation, design og implementering. Samtidig betyder det, at der hele tiden kommer ny funktionalitet og nye tiltag på baggrund af løbende international evaluering af brugere og udviklere. Du slipper altså for at betale for dyre software-licenser, og samtidig får du et CMS-system, der kan skaleres til at passe til alle dine digitale set-ups.


5 fordele ved at vælge Umbraco CMS:

 • Umbraco CMS er licensfrit
  • Umbraco CMS er open source og licensfrit. Du betaler altså ikke for en løbende licens til udbyderen af CMS-systemet, som ved andre udbydere.
 • Ideel integration med andre eksisterende systemer
  • Vores udviklere integrerer effektivt Umbraco CMS med de eksisterende systemer, som kunden benytter sig af.
 • Høj Sikkerhed
  • Umbraco er baseret på Microsoft teknologier, hvorfor sikkerheden er større end hos andre CMS-systemer, som for eksempel WordPress.
 • Brugervenligheden i top
  • Selvom Umbraco er udviklet til at kunne klare de mest komplekse løsninger, er det samtidig så enkelt, at enhver kan redigere i det

Højere sikkerhed end andre CMS-systemer

Sikkerheden spiller en stor faktor i valget af CMS-system. Umbraco er et asp.net baseret system, og er integreret med Microsoft teknologier. Derfor er sikkerheden større end i andre CMS-systemer, for eksempel WordPress, som faktisk er det CMS i verden, der bliver hacket mest. Dette skyldes sandsynligvis, at WordPress’ system er mere åbent kontra Umbraco, da alt løses af uafhængige plugins, der kan efterlade store huller i koden og dermed sætte sikkerheden på spil. Ved at vælge Umbraco frem for eksempelvis WordPress, tilegner du dig altså mere kontrol og højner dermed sikkerheden.

 

Stol på vores mere end 30 års erfaring med digitale løsninger og kontakt os i dag, så vi sammen kan optimere jeres digitale fremtræden.

Kom godt i gang med CMS System

Kontakt Lars Bo og få rådgivning i valget af CMS til dit website. Der er mange faktorer, der bør overvejes inden man vælger løsning.

Send besked