Vælg den rigtige CMS løsning

Vi er eksperter i Umbraco CMS og behersker hele processen fra implementering og support. Når der skal udvikles websites, handler det om at organisere og lette arbejdet med at oprette, opdatere og gemme dokumenter, filer, billeder, mm. Dette gøres nemmest ved hjælp af Content Management Systems (CMS).

Vi benytter os af det danskudviklede Umbraco CMS, og alle vores udviklere er certificerede på højeste niveau i brugen af systemet, hvilket giver os status som Umbraco Partner.

Umbraco CMS er udviklet til at kunne klare selv de største og mest detaljerede løsninger, men alligevel er det så enkelt og brugervenligt, at du selv kan redigere jeres website uden at besidde en større teknisk ekspertise. 

 

Open Source og derfor ingen binding.

Umbraco CMS er Open Source. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at betale licens for selve softwaren. Du betaler udelukkende for installation, design og implementering. Samtidig betyder det, at der hele tiden kommer ny funktionalitet og nye tiltag på baggrund af løbende international evaluering af brugere og udviklere. 

Vidste du i øvrigt, at:

  • Der er mere end 250.000 kørende Umbraco løsninger i verden
  • Umbraco har et stort partnernetværk i Danmark
  • Umbraco er let at integrere op mod andre systemer
  • Du får fuld designmæssig frihed
  • Du får mængder af funktionalitet
  • Microsoft bruger Umbraco CMS på et site med millioner af brugere

Kom godt i gang med CMS System

Kontakt Jesper og få rådgivning i valget af CMS til dit website. Der er mange faktorer, der bør overvejes inden man vælger løsning.

Send besked