Annoncering på Google er en unik mulighed for synlighed overfor dine potentielle kunder. Annoncerigen styres via et af de mest avancerede annonceringsværktøjer, der findes. Google annoncering er en hurtig vej til synlighed, kunder og ekstra indtjening. 

For at opnå succes med Google Adwords forudsætter det, at man har en hjemmeside, der er optimeret med søgeord, der aktiverer kunderne. Derfor rådgiver vi altid vores kunder, til at vælge hele Google pakken - som inkluderer søgeoptimering og adwords annoncering. Google Adwords, benytter en PPC afregning, hvor man som kunde betaler pr klik (Pay Pr click). Dvs, at man på forhånd inden opstart af annoncering, kan beregne hvor mange besøgende man kan få på et bestemt budget. Der kommer, med andre ord, ingen uforudsete udgifter.

 

Vi afholder altid et månedligt møde med vores kunder "face-to-face", så vi får dokumenteret fremdriften og sikret optimalt samarbejde. 

Google Adwords er tekst annoncer, der vises øverst i søgeresultaterne, over de organiske resultater. Det betyder, at man som bruger af Google Adwords opnår maksimal synlighed. Vi fungerer også som Adwords konsulenter og rådgiver i Adwords annoncering, laver analyser af eksisterende annonce sæt og kommer med anbefalinger til forbedringer. 

Ved hjælp af kombinationen af tekstannoncer på Google med bannerannoncering på Google Display netværket, opnår man store fordele ved fx stor synlighed til lave omkostninger og en 100% målrettet annoncering til en udvalgt målgruppe. 

Med online markedsføring og annoncering på Google opnås en utrolig præcis annoncering, direkte til målgruppen og en gennemsigtighed i data, der giver et yderst præcist billede af kunderne. Dette giver helt unikke muligheder, for at "spejle" målgruppen, lave specifik markedsføring mod den enkelte kunde og derved finde nye potentielle kunder.

Kom godt i gang med Adwords Annoncering (SEM)

Send besked