Vi forhandler nogle af de bedste økonomisystemer, blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business central, hvilket er Microsofts nye produktnavn for hvad mange kender som Dynamics NAV.

Vi sørger for vedligeholdelse og drift af økonomisystemerne, og tilbyder samtidig udvikling af Business Central (C5 og NAV). Vi udfører også komplet integrering mellem ERP systemer og webshops, så data flyder "live" mellem systemerne. Derved opdateres produkterne "live" på websitet ved prisrettelser, antal på lager osv.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Hos os får du en global ERP-løsning, der giver små og mellemstore virksomheder en større kontrol over deres økonomi og samtidig en forenkling af processerne omkring supply chain, produktion og drift. 

Hosted ERP løsning

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan med en hostet ERP-løsning, lejes med en fast pris pr. måned. Når man licenslejer disse systemer, opnår man en høj fleksibilitet og betaler kun for de brugere, der har adgang til økonomisystemet. 

Ved licensleje, er opdateringsabonnement inkluderet. Hvis der er behov for udvikling af specielle funktioner og delsystemer, er der ikke merudgifter til ekstra køb af objekter.

Microsoft Dynamics C5

Microsoft har stoppet vedligeholdelse af Microsoft Dynamics C5, men er dette stadigvæk dit nuværende økonomisystem, så har vi kompetencerne til at understøtte programmet, og vi tager gerne en uforpligtende snak omkring hvad næste skridt for jeres forretning kunne være på denne del.
Det kunne f.eks. være Microsofts nyeste økonomisystem, Dynamics 365 Business Central, som kunne løfte den del af jeres forretning fremadrettet.

Kom godt i gang med ERP løsninger

Send besked