Uniconta

Uniconta er et billigt cloud-baseret økonomisystem, der understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser yderst effektivt. Det opfylder alle behov inden for bogholderi, logistik og projekt. ITSecurity har indgået partneraftale med Uniconta A/S – og kan dermed kalde os for forhandlere af økonomisystemet. 

Økonomistyringsprogram til en lav månedlig ydelse
Programmet understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Som forhandler af økonomisystemet har man mulighed for at udvikle tillægs- og integrations-løsninger (Add-ons) til standard økonomiløsningen, hvilket gør at der findes mange interessante Add-ons rundt omkring programmet, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og special løsninger. 

Økonomisystemet koster fra 99,- kr. til 249,- kr. pr. bruger pr. måned - alt efter hvilken version man vælger. Alle versioner indholder finans, debitor med fakturering, kreditor og første regnskab. Revisor brugeradgang til programmet er gratis. Økonomisystemet kører på PC, men gemmer alle data i skyen. Det er baseret på Microsoft-teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit IT-miljø i skyen.  

Hos os kan du også få mere information og hjælp til anskaffelse og igangsættelse af økonomiprogrammet.

Kontakt os her hvis du er interesseret i Uniconta. Skulle du hellere være interesseret i brugen af Navision, kan du læse mere her

 

Kom godt i gang med UNICONTA

Send besked