Uniconta

Uniconta er grundlagt af Erik Damgaard, som har 30 års erfaring med Dynamics AX og været arkitekt på den meget udbredte C5 løsning. Dette etablerer ham som en af de mest ansete eksperter inden for sit felt. 

ITSecurity har indgået partneraftale med Uniconta A/S – og kan dermed kalde os for forhandlere af økonomisystemet Uniconta. Uniconta er et prisbilligt cloud-baseret intuitivt økonomisystem, der understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser yderst effektivt. Det opfylder alle behov inden for bogholderi, logistik og projekt. 

Økonomistyringsprogram til en lav månedlig ydelse

Leder du efter et billigt økonomisystem, så er Uniconta det helt rigtige valg. Prisen går fra kun 99,- kr. til 249,- kr. pr. bruger pr. måned - alt efter hvilken version man vælger. Alle versioner indholder finans, debitor med fakturering, kreditor og første regnskab. Revisor brugeradgang til programmet er gratis. Uniconta kører på PC, men gemmer alle data i skyen. Uniconta er baseret på Microsoft-teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit IT-miljø i skyen. 

Uniconta understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Som forhandler af Uniconta har man mulighed for at udvikle tillægs- og integrations-løsninger (Add-ons) til standard økonomiløsningen, hvilket gør at der findes mange interessante Add-ons rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og special løsninger.  

Hos ITSecurity kan du også få mere information og hjælp til anskaffelse og igangsættelse Uniconta økonomiprogram.

Kontakt ITSecurity hvis du er interesseret i Uniconta.  

 

 

Send besked