Microsoft Office 365 til virksomheder

ITSecurity er Microsoft Silver Partner og kender alle applikationer, funktioner og muligheder i Microsofts Office 365. Derfor er vi den optimale samarbejdspartner, når din virksomhed har brug for rådgivning til udarbejdelse af en optimal Cloud-strategi.

Om Office 365

Microsoft Office 365 er en skybaseret abonnements tjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne virksomhed, med kombinationen af de markedsledende apps som Word, Excel og Outlook samt effektive skytjenester som f.eks Microsoft Teams og OneDrive. Alt dette gør Microsoft Office 365 i stand til at skabe og dele ting lettere og hurtigere - hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.      

Microsoft Office 365 understøtter virksomheder og tilbyder fleksible og velkendte værktøjer som arbejder sammen på alle enheder, platforme og teams. De velkendte programmer som Word, Excel, Outlook, Powerpoint m.m. er en del af pakken. Alle standard programmerne har det formål, at information frit kan flyde mellem medarbejdere, evt via OneDrive. Teams kan arbejde simultant i samme dokument, og foretage rettelser, uden hindring. Som nævnt herover er Microsoft Office 365  abonnements baseret og de lave startomkostninger gør Microsoft Office 365 til det foretrukne produkt, der på en fleksibel måde effektiviserer og styrker din virksomheds IT. Microsoft Office 365 er skalerbart og i kan derfor frit tilføje brugere og tjenester efter behov. Programmerne opdaterer sig automatisk så i altid har de nyeste funktioner i programmerne. 

Microsoft Office SharePoint er en online portalløsning, der gør deling af filer nemt uanset hvilket system i arbejder i og hvor i sidder. Den lette adgang til delte filer, styrker kommunikationen internt medarbejderne imellem og ligeledes eksternt med f.eks samarbejdspartnere.

Den lette adgang til data understøttes også kommunikativt gennem Skype For Business/Teams, der er inkluderet i nogle af Microsoft Office 365 pakkerne.

 

Produkt sammensætningen i Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 findes i forskellige produktsammensætninger, også kaldet Planer. ITSecurity er klar til at rådgive jer til at vælge den rigtige Microsoft Office 365 plan som passer til netop jeres virksomhed.

Eksempler på Microsoft Office Planer:

Microsoft Office 365 ProPlus indeholder:

Word

Excel

PowerPoint

Outlook

OneNote

Publisher

Access

OneDrive 

Microsot Office 365 E3 Enterprise indeholder:

Word

Excel

PowerPoint

Outlook

OneNote

Publisher

Access

Skype for business

Microsoft Teams

OneDrive 

Exchange

Sharepoint

 

Fordele ved Microsoft Office 365 :

Medarbejdere kan installere deres Microsoft Office licens på flere computere også private computere. Op til 5 installation pr. licens.

Medarbejdere kan installere deres Microsoft Office licens på Windows-tablets, iPad og Android tablet og de fleste mobil telefoner (tæller til de max 5 installationer pr. licens).

Skype for business – Udsende Skype for Business-møder på internettet til op til 10.000 personer, der kan deltage fra en browser på praktisk talt en hvilken som helst enhed.

Chat – Kommuniker internt i virksomheden med chat og oplys andre om din tilgængelighed via din onlinestatus.

 

Microsoft Power BI visualiserer data

Microsoft Power BI er det ideelle Business Intelligence værktøj til synliggørelse og analyse af enhver form for data. Det er yderst intuitivt og kan trække data direkte fra eksisterende databaser, f.eks Excel eller dit ERP program. Det er nemt at bygge videre på eksisterende data, nemt at lave en visualisering i form af dashboards, grafer og diagrammer. Udbyttet er en rigtig ubesværet måde at håndtere og forstå den konstant voksende mængde at nyttige, men ofte uhåndterlige data. 

Kontakt ITSecurity for demonstration af Microsoft Power BI på dine egne data og se hvor nemt det er. 

Send besked