Microsoft Dynamics NAV

Hos ITSecurity får du en global ERP-løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV som udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses alle virksomheder og brancher uanset størrelse. Microsoft Dynamics NAV giver virksomheder en større kontrol over deres økonomi og samtidig en forenkling af processerne omkring supply chain, produktion og drift. Vi kan også programmere direkte i Navision - læs mere her

Når din virksomhed er i vækst og klar til at give sig i kast med nye opgaver, kan Microsoft Dynamics hjælpe. Det er let at tilpasse og automatisere for derved at skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, løn, regnskab og lager administration. Når alt er samlet i én løsning, er det lettere at automatisere og digitalisere besværlige manuelle opgaver, og det muliggør nye arbejdsgange. Samtidig har du hele infrastrukturen og navigationen direkte til andre programmer som Microsoft Power BI, Microsoft Office 365 og Microsoft SharePoint.

Microsoft Power BI giver mulighed for at visualiserer økonomidata og giver let adgang til rapporter til ledelsen og andre beslutningstagere. Nogle af aspekterne er bedre data-gennemsigtighed og synliggørelse af virksomhedens forretnings data og effektivisering af medarbejdernes ydeevne. Disse data, kan sendes direkte til dashboards placeret på nøglepositioner, og kan være medvirkende til at øge virksomhedens resultat markant.

Hosted ERP løsning

Microsoft Dynamics NAV kan med en hostet ERP-løsning, lejes med en fast pris pr måned. Når man licenslejer disse systemer, opnår man en høj fleksibilitet og betaler kun for de brugere, der har adgang til økonomisystemet. 

Ved licensleje er opdateringsabonnement inkluderet. Er der er behov for udvikling af specielle funktioner og delsystemer, er der ikke merudgifter til ekstra køb af objekter.

Kom godt i gang med Microsoft Dynamics NAV

Send besked