Få mere synlighed online


Hænger din vækststrategi sammen med din online synlighed? Hvis din digitale tilstedeværelse, markedsføring- og salgsstrategi er hindret grundet manglende optimering, så kan vi hjælpe.

ITSecurity udarbejder strategiske handleplaner, og eksekvering af hele din virksomheds digitale kommunikationsstrategi. Synligheden på Google, og kendskabsgraden på sociale medier, er alt sammen noget vi kan udføre ved bl.a. analyse af trafikkilder, forståelse for omsætningsgraden af produktportefølgen, og optimering af den strategiske markedsføring.

 

SEO og SEM

Søgeoptimering er en naturlig proces for ITSecurity. Grundstenene til SEO bliver lagt, samtidig med vores udviklingsafdeling bygger et website. Alt bliver optimeret fra første linje kode til sidste linje. Microdata, Google Analytics, konverteringsoptimering og brugeranalyser er "second-nature" for os. Læs mere om SEO og SEM.

Google Adwords og Google Displaynetværket, produkt feed til Facebook og Google Shopping m.m indtænkes i markedsføringsstrategien, helt fra starten. Indsatsen og investeringen skal altid kunne tåle at stå på mål - og vi tror på 100% gennemsigtighed! Som kunde får du adgang til alle vores data og en grundig gennemgang af resultaterne, hver eneste måned på et fysisk møde. 

Grundig månedlig afrapportering

Vi mødes en gang pr. måned og gennemgår fremdrift, investering og afkast. Alt kommer på bordet, og intet skjules bag "smarte marketing-udtryk". Vi giver altid vores kunder undervisning og indsigt i alle tiltag. Med tiden, opnår du som kunde hos ITSecurity, en langt bedre forståelse for marketingværktøjerne, og hvordan de sammen kan skabe resultater. Det giver tryghed i investeringen, og et godt kundeforhold. Troværdighed, ærlighed og gennemsigtighed er nøgleord hos os.

Ring til os eller udfyld formularen herunder, og få en uforpligtende snak om en digital strategi til din virksomhed

Send besked