IT og forretningsudvikling

IT er for mange virksomheder blot et hjælpemiddel, en funktion og ikke en mulighed for at opnå bedre resultater i virksomheden. Vores erfaringer viser, at mange  virksomheder, store som små, ser IT som en kompleks udfordring og et nødvendigt onde. Dette er oftest fordi virksomheden er vokset og IT og digitaliseringen heraf ikke er fulgt med forretningen og dens udvikling.

Det er præcis det, vi kan hjælpe med. Hos ITSecurity kan vi rådgive og løfte jeres virksomheds IT-setup til det næste niveau, således den tilfører din forretning værdi og dermed optimerer. IT og forretningsudvikling hænger nemlig uløseligt sammen, og den daglige brug af IT-outsourcing skal være nemt og enkelt, hvor IT-sikkerheden er i top, således du kan fokusere på innovation og det vækstpotentiale du kan stå overfor. Det handler alt sammen om at tilføre værdi til din bundlinje.

Digital transformation


Hos ITSecurity ser vi software som værende en mere og mere betydelig del af en verden der er i konstant digital transformation. Som kunde hos os, er du i din gode ret til at forvente høj involvering i jeres forretningsudvikling samt professionel og værdifuld rådgivning. 

digital transformation.png (1)

Cloud rådgivning


Med den rette Cloud-løsning til jeres virksomhed er fordelene mange. Lad os hjælpe jer med at vælge den rette strategi for virksomhedens fremtidige Cloud-løsning. Uanset om det skal være public, private, hybrid eller en multi Cloud-løsning, så hjælper vi jer med at vælge den rette model.

shutterstock_712815163.jpg

Microsoft Power BI


Microsoft Power BI giver dig en real-time indsigt og værdifuld viden, som kan bidrage til hurtigere og kortere beslutningsprocesser. Power BI gør det nemt og enkelt at integrere med øvrige Microsoft produkter så som Excel, SQL mv., og det giver dermed muligheden for at samle de mange data der allerede nu findes i din virksomhed, i et brugervenligt rapporteringsværktøj som kan tilpasses af den enkelte medarbejder i virksomheden.

power-bi-its.png

Workshop


Det første naturlige skridt for virksomheder, der ønsker at blive mere datadrevet, er en workshop. Det kræver, at vi har en fælles forståelse for jeres muligheder, udfordringer og potentiale. Vi hjælper jer hele vejen, som vi har gjort med så mange andre virksomheder, før jer. Læs mere om workshops her.

workshop.png

Send besked