Vi rådgiver jeres virksomhed, til at vælge den helt rigtige Cloud-løsning som matcher jeres digitale strategi

Vælg med omhu, når du vælger en Cloud-løsning til jeres virksomhed. Det er en fin balance mellem skaleringsmuligheder og driftsomkostninger, og det er netop hér at vores erfaring kan spare dig for penge, og hjælpe dig med den rigtige løsning. 

Nogle applikationer er bygget til at fungere på en Cloud-løsning mens andre ikke drager fordele af dette. Derfor er det vigtigt, at få lavet en kortlægning af jeres nuværende IT-løsning, så I ved hvilke systemer I med fordel kan placere i en Cloud-løsning. Vi rådgiver og sikrer at I får den rigtige løsning - uanset om det skal være en Public Cloud, Private Cloud, Hybrid Cloud, eller Multi Cloud-løsning. Hos os garanterer vi, at i opnår det størst mulige udbytte af jeres Cloud løsning, herunder den bedst mulige backup af jeres data. Læs desuden mere om ITS Cloud Backup her.

 

Vi vurdere alle systemer i forhold til den forretningskritiske drift, sikkerhedsniveau og evt. begrænsninger i applikationerne. Ligeledes vurderes der også i forhold til en optimal disaster-recovery plan.

Fra analyse til løsning

Når løsningen bliver præsenteret, tager den udgangspunkt i analysen, og begge dele gennemgåes med jer. Vi kortægger forløbet, brug af ressourcer og processer, der er nødvendige for at sikre en driftsstabil løsning. Vores løsninger, tager altid udgangspunkt i høj IT-sikkerhed, og vores bagvedliggende systemer sikrer en optimal backup af jeres data. 

Vores 27 år i branchen har givet os omfattende erfaringer og kompetencer, der støtter os i valg af den rigtige løsning til jer.

Kom godt i gang med Cloud rådgivning

Ring til os eller udfyld formularen herunder, og få en uforpligtende snak om din virksomheds Cloud løsning

Send besked