Eksperter i Cloud-løsninger

De krav jeres forretning stiller, skal understøttes af jeres IT-Leverandør. Vi sikrer en stabil, sikker og skalerbar IT-infrastruktur, som er med til at understøtte jeres digitale transformation, uanset om jeres infrastruktur placeres i Public Cloud, Privat Cloud, Hybrid Cloud eller Multi Cloud. 

Hvad er Cloud Løsninger?

Kort sagt betyder hosting at man som virksomhed har valgt at placere sine data på en cloud server i et hostingcenter ”ude af huset”, frem for den traditionelle dedikerede eller delte server i egne lokaler. Dette kan være alt lige fra din server og styresystem, til din software og dit data. Din løsning opbevares stadig på en fysisk cloud server, men ved hjælp af cloud hosting kan serverne i clusteret befinde sig i hvilket som helst datacenter, og samtidig levere data til den samme løsning.

En cloud server er en serverløsning som nemt kan skaleres efter din virksomheds behov. Cloud hosting kan altså betegnes som en form for IT-outsourcing, da man lægger sin virksomheds IT ud af huset, og får en anden part til at tage sig af det. Dette kan ligeledes frigive ressourcer for virksomheden, da du på den måde slipper for at investere penge i dyrt hardware samt vedligeholdelse heraf.

Hvorfor vælge en cloud-løsning?

Fordelene ved at vælge en cloud-løsning tæller blandt andet, forhøjet sikkerhed herunder datasikkerhed, digitalisering af din virksomhed, effektivisering af arbejdsprocesserne samt lavere omkostninger ved korrekt håndtering og beskyttelse af data. Ved at vælge en hostet cloud-løsning kan du spare din virksomhed for mange omkostninger og uforudsete regninger og sikre at IT-sikkerheden er i højsæde.

Skru op og ned efter dit behov
En af de største fordele ved en cloud løsning er muligheden for at skalere op og ned for dit plads- og ressourcebehov. Vi vejleder og rådgiver naturligvis om hvilken mængde cloud ressourcer (lagerplads, CPU, RAM med mere), din virksomhed har behov for. Skulle dit behov ændre sig i mængden af eksempelvis medarbejdere, pladskrav eller IT-services, har du altid muligheden for at skrue op eller ned. Hos os er der en fast månedlig pris, så du kender dine omkostninger. På den måde får I sikkerhed, service og tryghed på abonnement, og med fri support.

Slip for dyr vedligeholdelse
Når I hoster jeres løsning i et datacenter, slipper i ligeledes for vedligeholdelse samt udskiftning af dyre reservedele. Samtidig har I ingen kapital binding til software og hardware. I har derfor mere kapital til at investere i kerneforretningen, og kan dermed skabe mere værdi på bundlinjen.

Grundig overvågning af IT-driften
Vi overvåger vores kunders IT 24/7/365, hvilket gør det muligt at gribe hurtigt ind og skabe løsninger, der fjerner nedetid. Denne overvågningen af IT skaber stabilitet, og resulterer i en oppetid på ca. 99,8 procent. Systemerne opdateres i forhold til forskellige sikkerhedsmæssige aspekter, og hvis uheldet er ude, sørger vi for der altid ligger en valid og opdateret backup af alle jeres data. Samtidig vil alle medarbejderne altid arbejde med de nyeste og mest effektive versioner af programmerne.

ITSecurity er ISAE 3402 type 2 certificerede, efter international standard. ISAE 3402 type 2 er en revisorerklæring, som dokumenterer at ITSecurity lever op til skrappe krav til blandt andet IT og cloud-drift, sikkerhed, økonomi og kompetencer, og er din garanti for, at vi har styr på din IT-løsning, og lever op til højeste ISO krav. Du kan altså trygt vælge os til at levere din cloud-løsning. 

5 fordele ved en cloud server igennem ITSecurity

1. I opnår maksimal sikring af jeres data
Få IT og cloud-sikkerhed garanteret af en certificeret leverandør, der er ISAE 3402 Type 2-certificeret.

2. I får høj skalerbarhed i infrastrukturen
Skru op og ned efter jeres behov, så undgår I at betale for plads I ikke bruger.

3. I slipper for investeringer til dyre servere og infrastruktur
Få flere penge mellem hænderne til at investere i jeres kerneforretning.

4. I slipper for at have IT-specialister ansat til at drifte og fejlsøge på servere og infrastruktur
Invester jeres penge i medarbejdere der kan skabe værdi på jeres bundlinje.

5. I kan holde fokus på jeres kunder og kerneforretning
Jeres IT-løsning må aldrig komme i vejen, for det der er værdiskabende for jer

Hvornår skal man se efter en cloud-løsning?

En cloud-løsning medfører unægtelig mange fordele, og er en vigtig del af digitaliseringen af din virksomhed. Forøget medarbejder produktivitet, højere sikkerhed, mere stabil drift, økonomiske besparelser samt nemmere op og ned skalering, for bare at nævne nogle af de mange fordele en cloud og hosting løsning medfører. Flere og flere organisationer og virksomheder flytter deres IT til skyen. Nogle flytter alt, og andre flytter blot det der giver mest mening for netop deres virksomhed.

Er I i tvivl, er her fem tegn på om I er klar til at flytte i skyen.

• I har store ambitioner om at vækste, men ikke et tilsvarende stort budget
- Når man lægger et IT-budget, er det oftest baseret på gårsdagens IT-behov, og ikke på fremtidens. Dog kan denne tankegang være en hæmsko for virksomhedens vækst, da man hele tiden skal have penge op af lommen for at bygge på, før virksomheden kan vokse. Med en cloud-løsning kan i hurtigt skalere op og ned for den fleksible IT-infrastruktur.

• Dine medarbejdere efterspørger mere fleksible løsninger
- Når dine medarbejdere arbejder eksternt eller hjemmefra, kan dårlige samarbejdsmuligheder hæmme arbejdsindsatsen samt risikere IT-sikkerheden. Med en cloud-løsning kan I imødekomme den moderne arbejdsplads, øge arbejdsindsatsen samt forbedre medarbejdertilfredsheden.

• Jeres IT-sikkerhed er mangelfuld
- Holder jeres IT-sikkerhed dig vågen om natten? Er du urolig for hvordan I vil stå imod et eventuelt ransomware- eller cyberangreb? Er det tanker og bekymringer I kan nikke genkendende til, er en cloud-løsning værd at overveje. Med forhøjede sikkerhedsforanstaltninger kan du sove bedre om natten.

• I bruger for mange ressourcer på lappeløsninger
- Opgraderinger, reparationer og reservedele til hardware kan både være dyre og tidskrævende. Hold trit med den digitale udvikling ved at flytte din IT-infrastruktur i skyen. På den måde sparer du både tid og penge på vedligeholdelse og samtidig slipper du for løbende overvågning.

• Jeres IT-systemer kommer i vejen for jeres produktivitet
- Med tiden ældes virksomhedens software og servere, og bliver langsommere samt mere komplekse at understøtte og yde service på. Med en cloud-løsning slipper I for langsomme og dyre servere. Vi sørger for at der er styr på backup, de nyeste opdateringer, og får det hele op og køre igen, hvis der skulle opstå problemer.

Private, Public eller Hybrid cloud?

Cloudbaseret databehandling er i bund og grund levering af tjenester til databehandling via internettet. Cloudløsningerne er alle fordelagtige, og kan alle anvendes til at skabe værdi på mange områder, blandt andet ved at udrulle cloudbaserede ressourcer på flere måder. Udrulningsmuligheder omfatter den offentlige cloud, den private cloud og hybridcloudmiljøet.

Alle tre muligheder giver de samme fordele, så som mulighed for skalering, omkostningseffektivitet, nedetiden samt pålideligheden, men valget af udrulningsmetode, afhænger af din virksomheds behov. Vi vejleder og rådgiver naturligvis altid om hvilken cloudløsning der er mest værdiskabende for jer, således I får de bedste forudsætninger, for at vækste med jeres nye cloud løsning.

Private Cloud

En privat cloud-løsning hostes på et privat og lukket netværk og infrastruktur, som alene benyttes af en enkelt virksomhed eller organisation. Den private cloud-løsning kan være fysisk placeret hos din udbyder af tredjepartstjenester, eller i din virksomheds lokale datacenter.

Derved kan en privat cloud-løsning gøre det nemmere for en virksomhed eller organisation at tilpasse sine ressourcer, således de imødekommer specielle IT-krav. Vælger du ITSecurity som leverandør til din cloudløsning, opbevares din data i Danmarks mest sikre datacenter.

Private cloud anvendes f.eks. af offentlige myndigheder, finansielle institutioner og organisationer med virksomhedskritiske handlinger, som ønsker en udvidet styring af deres miljø.

3 fordele ved private cloud:

• Stor fleksibilitet – din virksomhed har mulighed for at tilpasse cloudmiljøet til at behovsafdække særlige virksomhedskrav.

• Høj sikkerhed – dine ressourcer deles ikke med andre virksomheder, hvilket giver dig fuld kontrol over følsomme data.

• Stor skalerbarhed – private cloud tilbyder stort set samme grad af skalerbarhed og effektivitet som public cloud.

Public Cloud

Offentlige clouds betegnes normalt som den mest gængse form for cloud-løsning. Public cloud ejes og drives af en tredjepartsudbyder, og leveres via en internetforbindelse. Dette kan eksempelvis være Microsoft Azure.

I en public cloud deler du hardware, lager og netværksenheder med andre virksomheder og lejere i et cloudmiljø. Alle kunder har altså adgang til den samme cloud, med samme standardiserede platform og infrastruktur. Dette giver mulighed for et stort set ubegrænset råderum, hvorfor public cloud især henvender sig til levering af webbaseret mail, online kontorprogrammer, lager samt test- og udviklingsmiljøer.

Public cloud anvendes f.eks. af virksomheder som er interesserede i at spare tid og penge. Har du ikke behov for en skræddersyet IT-platform, kan en public cloud-løsning være en god løsning.

3 fordele ved public cloud:

• Lavere omkostninger – Få og faste udgifter til hardware og software, og du betaler kun for de tjenester du bruger.

• Ingen vedligeholdelse – Overlad vedligeholdelsen til ITSecurity som din IT-leverandør og fokuser på jeres forretning.

• Stor stabilitet – Skulle der opstå fejl, fungerer et kæmpe netværk af servere som sikkerhedsnet.

Hybrid Cloud

Hybride cloudmiljøer betegnes oftest som ”det bedste fra begge verdener”, da det kombinerer infrastrukturen fra det lokale miljø, det vil sige de private clouds, med public clouds samt dine egne servere.

Dataen bevæger sig mellem den private og offentlige cloud via en krypteret forbindelse, for at tilføre hybridclouds større fleksibilitet og udrulningsmuligheder. Dette giver altså dig muligheden for at høste fordelene ved begge cloud-løsninger.

Du kan f.eks. drage fordel af den offentlige cloud hvis du har store mængder af data, men ikke det store krav til sikkerhed, eksempelvis webbaseret mail, samt den private cloud til følsomme eller virksomhedskritiske oplysninger, for eksempel økonomisk rapportering.

Hybrid clouds anvendes f.eks. i mange virksomheder, som ønsker at udnytte mulighederne fra begge verdener.

3 fordele ved hybrid cloud:

• Omkostningseffektivitet – Betal kun for den ekstra behandlingskraft i den offentlige cloud, når du har brug for det.

• Fleksibilitet – Skalér op i den offentlige cloud når du står med store mængder af data.

• Høj sikkerhed – dine ressourcer deles ikke med andre virksomheder, hvilket giver dig fuld kontrol over følsomme data i den private cloud.

Er du klar til public cloud? Så anbefaler vi Microsoft Azure

Microsoft Azure er en offentlig tilgængelig cloud-løsning, som gør det nemt at opbygge, installere og administrerer din data, software, apps og lignende. Azure indeholder alt hvad en virksomhed skal bruge når det kommer til virtualisering af servere, database og netværk.

En af Microsoft Azures store fordele er skalerbarheden, som gør det muligt at ændre store dele af IT-infrastrukturen og samtidig sørge for, at man får mest for pengene. Samtidig overholder Microsoft Azure mere end 90 internationale standarder, hvilket giver dem den største portefølje i branchen.

Læs mere om Microsoft Azure her

Tag det næste digitale skridt med en cloud-løsning fra ITSecurity

Hos ITSecurity mener vi at kommunikation og handling går hånd i hånd, og er afhængige af hinanden, for at begge kan fungere optimalt. Derfor tager vi altid en dialog om dine ønsker til en cloud-løsning, således vi er sikre på, at løsningen lever op til dine forventninger. Vi tilbyder dig altid den løsning, ud fra de cloud-baserede fordele, der giver mest værdi for din virksomhed.

ITSecurity er ISAE 3402 type 2 certificerede, hvilket betyder at vi overholder skrappe krav til blandt andet drift, økonomi, sikkerhed og kompetencer. Med andre ord, er det altså jeres sikkerhed for, at det vi siger, også er det vi gør.
Forkort tiden fra tanke til handling og kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den cloud-løsning, der kan skabe mest værdi for din virksomhed.

Kom godt i gang med Cloud og Hosting

Ring til os eller udfyld formularen herunder, og få en uforpligtende snak om din virksomheds IT-Outsourcing løsning

Send besked