ITS Cloud Backup

Med en Cloud Backup løsning fra ITSecurity tages der dagligt backup af jeres data. Det hele afvikles fuldautomatisk og er 100% administrationsfrit for jer.
Vi leverer en robust og skalerbar cloudbaseret backup-platform, som tilbydes direkte ud af vores certificerede og top-sikrede danske datacenter. 

En sikker cloud-backup

Vores cloud-backup platform er baseret på dedikeret hardware og infrastruktur, som er redundant, med mulighed for placering i flere datacentre.

Vores platform er perfekt til virksomheder med ukendte eller skiftende backup-behov, da kunden altid kun betaler præcis for deres aktuelle forbrug af den valgte opbevaringsmetode pr. datasæt. 

Cloud backup har revolutioneret backup processen af flere forskellige grunde. Cloud backup er en billig måde at gemme sine filer på, da man kun betaler for den plads man bruger, når man bruger den.

3-2-1 Backup Strategi

En 3-2-1 strategi betyder at man har mindst tre komplette kopier af ens data. To af kopierne er på to forskellige medier – eks. en computer og ekstern harddisk, samt én kopi på et eksternt medie, eks. et fjerntliggende datacenter. Skulle uheldet være ude og i har brug for hurtigt at få systemerne op at køre igen, er en ”disaster recovery” mindst ligeså vigtig som en backup, da det i værste fald kan tage dage at downloade det manglende data fra skyen.

Fordi et program kan gemme jeres data i skyen, er det ikke ensbetydende med, at jeres data bliver gemt på en forsvarlig og sikker måde. Kryptering af on-premise data er en standard indenfor branchen og i bør derfor aldrig vælge et program som ikke tager disse forholdsregler seriøst. Secure Socket Layer (SSL) er det typiske valg indenfor at sende og modtage data, da det mindsker risikoen for hackerangreb. Ønskes den stærkeste form for kryptering vil Advanced Encryption Standard (AES) være at foretrække.

Her hos os lagrer vi din data på vores certificerede og topsikrede datacentre beliggende på dansk jord. Vi overvåger vores kunders IT 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og kan derfor hurtigt gribe ind ved eventuelle fejl og på den måde forhindre nedetid. Hver nat laves en almindelig backup som gør det hurtigt at genskabe data. Skulle den data være blevet krypteret af ransomware-angreb, findes der yderligere to backup niveauer mere. Samtidigt replikeres alle vores servere til anden fysisk server, i et andet fysisk rack mindst hvert 15. minut. I er derfor altid sikret en backup af jeres data. 

Har I brug for rådgivning vedrørende jeres Cloud løsning - læs mere her.

Kom godt i gang med Cloud backup & 365 Backup

Ring til os eller udfyld formularen herunder, og få en uforpligtende snak om din virksomheds backup løsning

Send besked