3D, BIM og CAD-applikationer i skyen

Vi benytter altid den nyeste server-teknologi, og som én af de eneste Cloud- og hostingudbydere i Danmark, tilbyder vi afvikling af 3D, BIM og CAD tegneprogrammer i skyen - helt uden forsinkelser, skærmhakken eller lignende.

Vi tilbyder den nyeste teknologi af højtydende servere og grafikkort, med dedikerede ressourcer til hver enkelt bruger af 3D applikationerne. Jeres virksomhed kan derfor afvikle grafikkrævende applikationer i skyen, her i blandt programmer som SolidWorks, AutoCAD, Revit, 3D Studio Max, Cinema 4D, og mange flere. Beregningen af tekstureren og 3D objekterne foregår realtime i ITSecuritys certificerede datacenter, alt imens skærmbilleder og renderinger vises live på den lokale workstation. Der er altså ingen forsinkelse i renderingen, og brugeroplevelsen er helt unik. Arkitekter benytter ofte V-ray i fx Cinema 4D, hvilket også kører optimalt på vores servere. 

Der er mange fordele ved at bruge ITSecuritys Cloud 3D Workstations, blandt andet:

  • Slut med investeringer i dyre workstations eller laptops
  • Bedre sikring af virksomhedens data
  • Fleksibel adgang. Medarbejderne låses ikke til én bestemt workstation - applikationerne kan tilgås fra enhver PC, blot der er adgang til internettet

Priser fra 1.250 kr.

Tendensen i 3D renderinger og visualisering går mod "Hyper Realism", der målrettet skal få byggeriet til at fremstå ultra realistisk med en detalje grad som hidtil nu ikke var muligt. Beregning af solstråler, reflektion i vandpytter, mennesker i bevægelse sætter store krav til it-infrastrukturen. Den tendens sætter endnu større krav til grafikkort, workstations og grafikkort men ved at benytte vores 3D Cloud løsning, får i alt den regnekraft som i kan ønske jer. 

 

Kom godt i gang med Cloud 3D Workstation

Ring til os eller udfyld formularen herunder, og få en uforpligtende snak omkring jeres muligheder for at få jeres 3D, BIM og CAD-applikationer op i skyen.

Send besked